SAVE THE DATE – VAST FORWARD evenement

08 January 2018

Immo Delbecque nodigt u graag uit op ons interessante VAST FORWARD-evenement.
Tijdens deze 3 unieke dagen informeren wij u over verleden en toekomst van vastgoed in Brugge. Wij nodigen u dan ook graag uit op een exclusieve en zeer verrassende locatie die wij onlangs verkocht hebben in centrum Brugge. Hou dus zeker uw agenda vrij op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart voor ons evenement VAST FORWARD.

Tentoonstelling

Ontdek op VAST FORWARD enkele boeiende verhalen over de geschiedenis van Brugge. In de Brugse geschiedenis werden verschillende locaties herbestemd tot nieuwe sites. Wat gebeurde er vroeger? Waarom drong er zich een herbestemming op? Hoe kon de site worden omgevormd? En wie zijn de nieuwe bewoners/gebruikers op deze ligging? Als Brugse makelaar delen wij graag enkele boeiende verhalen met u.

Primeur

Daarnaast stelt Immo Delbecque met grote trots ook graag enkele nieuwbouwprojecten aan u voor… Sommige heet van de naald! Tijdens ons event worden 2 nieuwe projecten voorgesteld, die u ongetwijfeld zullen interesseren. Wij maken ook graag tijd om onze lopende nieuwbouwprojecten toe te lichten.

Info-avonden

Als kers op de taart nodigde Immo Delbecque enkele interessante topexperts uit om u over verschillende vastgoed-topics te informeren. Twee boeiende info-avonden met twee interessante topics mag u zeker niet missen.

 

Hou mij op de hoogte!

Benieuwd naar enkele belangrijke hoogtepunten in het verleden en de toekomst van Brugge?
Binnenkort informeren wij u graag verder over dit unieke event. Graag als eerste op de hoogte? Laat ons weten via info@immodelbecque.be